Smaka av med salt och ev. Servera med bröd. Skala och hacka vitlöken, kärna ur och hacka chilinoch fräs allt sakta på svag värme i olivoljan i en stekpanna
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Tisdag = fiskdag, då passar en klassisk fiskgratäng bra. Smaka av med salt, peppar och muskot. Skala under tiden räkornaoch strö dem över fisken före serveringen
Vi stekte till några stora räkoroch kryddade med vitlök, chilioch lime. Smaka av med salt. Fräs räkorna i olja och lägg i chilin, vitlöken och pressa i limen
Jag valde att smaksätta mina räkormedchili, vitlök och persilja men du kan självklart gå mot andra smaker som ingefära, lime eller exempelvis kryddstark piri-piri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.