Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g torskfilé ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 morot ½ purjolökar 250 g fänkål 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche karljohansvamp&timjan 1 dl Arla Köket® matlagningsgrädde ½ msk majsstärkelse 2 dl Arla Köket® riven ost gratäng
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Fiskgratängmedfänkåloch citron. I kväll blev det en fiskgratängmed spättafilé. Gjorde några få förändringar i receptet, bland annat bytte jag ut champinjoner mot fänkål i såsen
Nu ska jag återgå till mysläge och sätta på ett avsnitt av någon bra tv-serie innan jag lägger mig, skola imorgon med första nationella provet för i år, jag är redan nu supertrött och imorgon måste jag vara utvilad inför det
En härligt len, krämig och god soppa med jordig karaktär. Koka upp en kastrull med vatten. Ansa och strimla purjolök, skala och skiva lök, låt sedan fräsa i smöret tills det mjuknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.