Filoknyten med spenat och fetaost
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • gul lök
  • 1 bladspenat
  • 1 pinjenötter
  • 1 vitlök
  • 1 garam masala
  • 1 fetaost
  • 1 olivolja
  • 1 salt och peppar
  • 1 filodeg
  • 1 olja till fritering1. Skala och skiva löken tunt och hacka vitlöken. Fräs i olivolja i en het stekpanna tillsammans med spenat, pinjenötter och garam masala. Lägg upp allt i en bunke och smula ner fetaosten. Blanda samman och smaka av med salt och peppar.2. Låt blandningen kallna. Lägg två ark filodeg ovanpå varandra och pensla med vatten. Lägg på cirka 2 msk av fyllningen och rulla sedan samman till en tät och fin vårrulle.3. Upprepa tills fyllningen är slut.4. Hetta upp olja till 160 grader och fritera gyllene. Låt rinna av på hushållspapper.5. Servera varma.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.