Fördela skivorna i bottenoch runt kanterna i en ugnssäker form. Jag har hunnit med att länka om alla recept men håller på för fullt att uppdatera alla inlägg med en startbild och korrigera alla länkar i texterna
Ta ur pajdegen ur frysen och tryck ut i en pajform. Pajskalet är underbart gott, inspiration till det hittade jag på Whole Foods instagram-konto (Whole Foods är en suverän amerikansk matkedja)
Pajskalsreceptet får du helt i vanlig ordning två olika, ett medoch ett utan gluten, båda lika bra. Kläm gärna fast bakplåtspapper i botten av formen så blir pajen lättare att ta bort sedan
Fyll det förgräddade pajskaletmedspenat, fetaostoch soltorkade tomater. Vi hade pastasallad med pesto, tomat-och mozzarellasallad, parmaskinka, salami, pizzabullar och denna paj
Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl. Dela broccolin i små buketter, skär paprikan och purjolöken och stek i rapsolja så att dem får fin färg och smak, lägg i pajskalet
Nagga bottenoch ställ in i kylskåpet minst en halvtimme, gärna längre. Man får försöka ta in våren med alla möjliga trick, t ex genom att bjuda på en vårlig pajmed fyllning av både lax, spenatoch sparris
Hacka löken och stek medspenatoch mangold. En smakrik och frisk vegetarisk paj. Ingredienser pajdeg. Börja med lökblandningen, därefter soltorkade tomater och oliver, smula över fetaosten, strö över den rivna osten och avsluta med äggstanningen
Servera pajen som ensamrätt tillsammans med en fräsch sallad, eller som ett inslag på en buffé. Fördela broccoli, spenat, lax och räkor i pajskaletoch strö över krydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.