Salta och avsluta med några ordentliga tag med pepparkvarnen. Den salta fetaosten bryter av fint mot den söta vattenmelonen ochmyntanoch limen ger det där lilla extra
Pressa ut allt vatten ur spenaten och blanda den med crème fraiche och vitlök. Smula ned jästen i en bunke och tillsätt vatten och olivolja och rör tills att jästen smält
4 4 port pasta (gärna tagliatelle) 3 vitlöksklyftor 250 g körsbärstomater 1 msk olivolja 400 g bladspenat 380 g stora vita bönor 150 g fetaost 1/2 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Små saftiga biffar smaksatta medfetaochmynta, tillsammans med knaperstekta polentaplättar, vitlöksmättad tzatziki och en het tomatsalsa, allt serverat i ett pitabröd
Placera med skarven nedåt på ett fat, strö över lite mer myntaoch servera. Trots att jag har många kokböcker i London har jag kvar några hemma i Sverige med, både i sommarstugan och vanliga huset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.