Torskgratäng med spenat och fetaost
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 600 g torskrygg i portionsbitar
  • 13 msk olivolja
  • 1150 g salladslök
  • 13 msk smör/kokosfett
  • 1200 g färsk babyspenat
  • 12 dl crème fraiche
  • 1 salt och peppar
  • 1150 g fetaost
  • 11 dl gröna oliver i skivorSätt ugnen på 200 grader.
  • 1 Lägg torsken i en ugnsfast form med lite olivolja i botten.
  • 1 Strimla salladslöken och fräs i smör eller kokosfett. Tillsätt spenat och låt den bli mjuk.
  • 1 Rör ner crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
  • 1 Häll såsen över fisken. Smula fetaosten och strö över tillsammans med de skivade oliverna.
  • 1 Låt stå i ugnen 15-20 minuter.
  • 1 Strikt LCHF: Kombinera med två strikta måltider under dagen för en strikt helhet.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.