olja och smör, till stekning. salt och peppar. 500 g färska kantareller. 300 g vällagradost, t ex Västerbottensost. Fyllning1 purjolök 500 g färska kantareller olja och smör, till stekning salt och peppar 50 g babyspenat 300 g vällagradost, t ex Västerbottensost. Äggstanning3 ägg 2 dl mjölk 1 dl grädde salt och peppar
häll i smörblandningen i bunken med jästen. Tillsätt ost, salt socker och vatten. Smält smöret i en skål i mikron, pressa i vitlök och blanda i persiljan
Ringla olivolja över alltihop och smaksätt med salt och peppar. Rulla ut smördegen i en långpanna alternativt lägg plattorna på en plåt med bakplåtspapper
Garnera med hyvlad ostoch dill. Ställ huvudet i en ugnsform och gnid in det med smöret. Skölj blomkålen och skär bort den nedre delen av roten samt gröna blad
Svensk snabbmat hemma med smak av naturen med viltskav ochkantareller samt lite klassisk lagradprästost, en rätt som med sin enkelhet i kryddning och sammansättning passar hela familjen och uppskattas trots den vilda smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.