Svamp

Svamp

Filodegspaket med kantarell och lagrad ost

Filodegspaket med kantarell och lagrad ost

600 g kantareller 1 gul lök 50 g smör 100 g färsk spenat 0,5 kruka dill 200 g ricotta 1 dl lagrad ost, riven 12 ark filodeg, färsk 1 msk vallmofrö smör, smält till pensling salt peppar
Friterad blomkålssvamp

Friterad blomkålssvamp

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st blomkålssvamp 1 dl vetemjöl 2 dl majsmjöl 1 tsk bakpulver 0,5 tsk salt 1 st ägg 2 dl lättöl 3 dl olja Köp receptet
Varma mackor med svampstuvning

Varma mackor med svampstuvning

4 1 l svamp (gärna kantareller) 1 gul lök 2 msk smör salt peppar 1 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde 4 skivor bröd 8 skivor ost 2 tomater 1/4 gurka Lägg till i inköpslistan
Confiterad svamp och tomat

Confiterad svamp och tomat

Dela svampen i grova bitar och vänd dem i en aning salt. Klappa svampen torr med en handduk och varva dem på samma sätt som tomaterna och häll på fett