Filodegspaj med kantareller, purjolök och vällagrad ost
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g fryst filodeg, tinad
  • 25 g smör
  • 1 purjolök
  • 500 g färska kantareller
  • olja och smör, till stekning
  • salt och peppar
  • 50 g babyspenat
  • 300 g vällagrad ost, t ex Västerbottensost
  • 3 ägg
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl grädde
  • Pajbotten250 g fryst filodeg, tinad 25 g smör
  • Fyllning1 purjolök 500 g färska kantareller olja och smör, till stekning salt och peppar 50 g babyspenat 300 g vällagrad ost, t ex Västerbottensost
  • Äggstanning3 ägg 2 dl mjölk 1 dl grädde salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.