Helbakad blomkål med gräddkokta nässlor, dillpicklad rödlök och lagrad ost
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st Blomkål Färsk
  • 150 g Mat & Bak Smör
  • 1 tsk Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 L Nässlor
  • 2 st Schalottenlök
  • 25 g Mat & Bak Smör
  • 4 dl Vispgrädde
  • 0.5 st tärningar Grönsaksbuljong
  • 3 dl Vatten
  • 2 krm Muskot Malen
  • 1 krm Salt Fint
  • 0.5 krm Svartpeppar Malen
  • 2 st Rödlök
  • 1 dl Ättiksprit
  • 2 dl Strösocker
  • 3 dl Vatten
  • 2 msk Dillfrö
  • 50 g Västerbottenost
  • 0.3 st krukor Dill - färsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.