Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Gnid in pumpan i smör, strö över timjan, salta och peppra. Jag smörjde in pumprna i rejält med smör, salt, timjan och lätt ett par vitlöksklyftor rostasmed i smöret och öste smöret på pumporna då och då
Detta går i linje med min matfilosofi och jag kommer under tiden att förhoppningsvis få god erfarenhet av matlagning till många, ekonomi/inköp, planering och hygien
Strö på lite salt och servera. Skär entrecôteskivorna i ca 2 cm breda strimlor på längden. Trä upp dem på spett, pensla med marinad och grilla dem i 2-3 minuter
riven ost. Det här är ett jättebra recept för dig som vill kunna förbereda middagen i förväg så att ansträningen innan maten står på bordet blir så liten som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.