Bryn smöret och lägg ner filéerna, strö tomat ochdill över och krydda. Fjällfisk med smak av Kräftor Ett enkelt knep som jag använde mig av när jag jobbade, var att kombinera tomat med dilltillfisk
Eftter ungefär halva tillagningstiden gått klippte jag över dilloch lade på citronskivor. Maken fyllde år i lördags och då bjöd vi på bland annat snittar, av vilkavissa var dekorerade med räkor
IngredienserPortioner. 4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Klipp över färsk dilloch servera. Ta fram en stor stekpanna, stek lök, vitlökoch grönsaker i kokosolja och rör runt, låt dem mjukna liteoch ej ta för mycket färg
klipp ner dillochpersiljaoch blanda runt. några nypar dill efter smak (klipp ev ner dillen). Sill är ju bara nåt som jag vill ha på midsommarbordetoch även julbord
DillochdragonsillDilloch dragon har något gemensamt som förenar dem. Såsen smakade inte alls som jag hade tänkt mig så jag tog i stället vad jag hade hemma och hämtade inspiration ur sillakademinsklassiska bok om sill
Nördar finnsinom alla områden), däribland bröd med granatäpplekärnor, äppelrökt bacon och ett rågbröd med dill som jag tagitinspirationifråntill detta brödet jag gjorde häromdagen
Dillen, rotsellerin, vinägernoch den generösa gräddskvätten gör sitt jobb. När jag jobbar kan jag ju mest konstatera att det är mörkt när jag sticker ut näsan utanför kontoret klockan fem, men nu märker jag att det blir mörkt tidigareochtidigare för varje dag som går
IngredienserPortioner. 4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Krämigheten hade säkert mycket att göra med den där överblivnaPhiladelphiaosten som behövde komma tillanvändning, prickarna hade garanterat med den ansenliga mängden dillochcitronskal som vi är generösa med (fullständigt galna i)
Finhackadillen, ochtillsätt hälften av den, ägg, grädde, limesaftochpotatismjöl. Vi åt den med enbart en sallad och en sås gjord på hälften aiolioch hälften lätt creme fraicheoch med smaksättning av pressad limeoch örtsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.