Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 tsk olja 2 msk tomatpuré 1/2 dl vatten ca 500 g nötfärs salt och svartpeppar 2 msk soja 1/2 msk timjan 1 tsk smör eller margarin 2 tomater 2 dl riven ost 1/2 blomkålshuvud 2 msk hackad persilja Lägg till i inköpslistan
En variant på de fetaostfyllda biffarna men denna gång som köttbullar med bulgur till. Blanda ihop färsen med allt utom fetaosten och låt den stå och dra sig i några timmar
Nu är jag dock tillbaka för att bjuda er på ett vardagsvänligt recept på färsbiffar. Jag hoppas att ni haft både en bra jul och en bra start på det nya året, för mycket har hunnit hända sedan jag sist delade med mig av något recept här på bloggen
Det känns som om jag bara har jobbat och sovit, jag har inte ens hunnit med ett träningspass. Jag ska försöka att pigga upp mig med lite träning, promenader, god mat och lite film också
Gör ett djupt snitt längs med filén. Blanda fetaosten med hackade marinerade tomater och lite yoghurt. Lägg en sträng med fetaoströran i mitten på filén och kläm sedan ihop den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.