Räksallad i västerbottenskorg Blanda ingredienserna till räksalladen och förvara kallt. Riv osten och lägg i små högar på ett bakplåtspapper matkarlek.nu
Räk– och laxfylld rulle Tärna laxen. Skala räkorna och dela dem i mindre bitar. Skala och hacka äggen. Vispa grädden och rör ner majonnäs Hemmets Journal
FetaostsnurrorFetaostsnurror är goda snittar till festen. Förbered och förvara i kylen. Inför festen skivar vi dem och gräddar frasiga kakor. Den äkta grekiska osten ger mer sälta och smak än fetaost gjord på komjölk. smördeg, färsk, kavlad. 1grekisk fårost, eller fetaost (150 g). 1persilja, i kruka. 1svartpeppar, några varv med kvarnen1 alltommat.se
Enkla västerbottenskrustader med rom Jag har gjort krustader med västerbottensost tidigare, men det här receptet är lite enklare. Man slipper gischa på med ägg och gör istället en blandning av philadelphiaost och västerbottensost Smaskelismaskens
Snittar med varmrökt lax 4 kavring . 1125 g varmrökt lax, skinn- och benfri . 12 1/2 msk crème fraiche mittkok.expressen.se
Krämig lax- och räkgratäng laxfiléer 175 g styck. 1500 g oskalade räkor. 12 dl crème fraîche. 11 dl vatten. 1. 5 smulad fiskbuljongtärning Hemmets Journal
Västerbottenskrustader med rom Syrran och hennes man var hos oss förra helgen och då firade vi med bubbel och goda tilltugg innan middagen Smaskelismaskens
Varmrökt laxröra på rågbröd Lägg färskost och grädde i en matberedare monterad med kniv och mixa ihop. Tillsätt laxen delad i små bitar och mixa Ica kuriren
Gurksnittar med skaldjurssallad och rom gurka (or). 1räk- eller skaldjurssallad. 1stenbitsrom. 1dillSkiva gurka i ganska tjocka skivor. Klicka på någon god, valfri räk- eller skaldjurssallad www.hebe.se
Tunnbrödsrulle med rökt kalkon Blanda philadelphiaosten med basilika, salt och peppar. Bred den över hälften av tunnbröden. Lägg på sallatsblad, kalkonbröst och rulla ihop Hemmets Journal
Fyllda tunnbröds rullar 200g färskrökt lax. 1 1/2 rödlök . 11 gräslök. 1 2 dl crème fraiche . 12 msk kaviar mittkok.expressen.se
Räksallad Räksallad. 15 mars 2019 @ 10. 55. En av mina vänner Erika, Smaskelismaskens, har jag mött över matbloggandet ericasmeny.blogg.se -
Festbricka med goda små munsbitar Fyllda champinjonhattar. Välj stora champinjoner och beräkna ca 2-3 per portion. Blanda 75 g bredbar leverpastej med 1 msk vispgrädde Hemmets Journal
Gnocchi alla sorrentina- Gratäng med gnocchi, tomatsås och ost Gnocchi alla sorrentina är en läcker italiensk gratäng med gnocchi i tomatsås toppad med ost. Underbar rätt som känns lyxig och som är enkel att laga Zeinas Kitchen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.