Vi får se hur ofta jag hinner/orkar med att uppdatera bloggen denna vecka. Inspirationen till dagens recept är från Bara en kaka till men hon hade ädelost istället för vitlöksost och jag la till bacon bland annat
Man kan vara lite mer eller mindre vågad med mängden av sambal oelek i receptet. I många recept av denna klassiker kan man röra ihop ingredienserna till såsen kall och sen slå över köttet i formen
Ingredienser Portioner. 4 700 g grytbitar av vilt (vildsvin, älg, hjort eller rådjur) 1/2 dl konc viltfond olja salt och peppar Marinad 1 gul lök 2 palsternackor 2 morötter 2 vitlöksklyftor 3 dl rödvin 1/2 dl rödvinsvinäger 2 msk krossade enbär 1 tsk torkad timjan Sås 300 g skogssvamp 50 g ädelost 3 dl vispgrädde 1 msk soja 1 msk svartvinbärsgelé majsstärkelse (Maizena) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.