Serveras med kokt potatis eller ris gärna med en sallad. Bryn kotletter / grytbitar krydda ej. Hacka Lök , Svamp och Paprika efter tycke i storlek och bryn även dessa
En mycket fyllig gryta som serveras med ris. Om du har kyckling i grytan är det godast att välja kyckling med ben, gärna en hel kyckling som du skär i bitar
Det här med att steka kött är inte alltid helt enkelt. Tänk bara på att fläsk och kyckling ska vara genomstekta, medans nöt, vilt osv inte behöver vara det alls
Det finns en precis likadan variant med kyckling, recept hittar du HÄR. Det serveras i en rulle som kebab tillsammans med tarator (kebabsås gjord på tahini) och grönsaker
( Jag använder en form med galler, blir perfekt). 4) Rulla in i grillfolie, med ändarna böjda neråt, för att vätskan ska rinna ut. 6) Skär i skivor innan den ska stekas, eller hyvla med osthyvel
Blanda maizena med vatten till en redning. Smaka av med salt. Alla recept som jag använda soja jag har använt (soja med svampsmak ) man kan handla på asiatiska affärer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.