Vi äter oftast potatis till köttet för att kunna mosa ihop med såsen. Man skär köttet i skivor innan tillagning, blandar ihop såsen och häller över köttet sen är det klart efter en timme i ugnen
Putsa köttet och skiva det. Krydda med salt och peppar. Lägg köttet ovanpå riset. Häll såsen över köttet. Avsluta med ost och gratinera i 15 minuter tills gratängen fått fin färg
Krydda med salt, peppar och grillkrydda. Garnera dem med ansjovis och citron. Stek potatisen på medelstark värme till den har fått en gyllenbrun färg och är mjuk
Det här med att steka kött är inte alltid helt enkelt. Tänk bara på att fläsk och kyckling ska vara genomstekta, medans nöt, vilt osv inte behöver vara det alls
Hacka löken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg. Servera med ris eller pasta (jag föredrar med ris och en grön sallad till) 600 g lövbiff. 2 köttbuljongtärningar
Kommentarer
jrafiei
Super nöjd!!!!!!
Logga in eller Registrera för att kommentera.