Dela korvarna påmitten och låt dem steka med iugnentills de blivit varma och fått lite färg. Skala rotsakerna och skär dem i grova bitar/klyftor, lägg dem i en ugnsform, gärna teflon och ringla över rejält med olja, salta, peppra och blanda runt och skjuts iniugnen
Ta ut falukorven som nu delat sig så det är enkelt att lägga ifyllningen. Under tiden blanda Crème fraiche med Sweete ChiliAsia, hacka tomater, lök, och champinjonerna, lägga ner allt röran förutom osten, där tar du endast hälften, resten ska strös påinnan den ska iniugnen
IngredienserPortioner. 4 550 g falukorv 900 g fast potatis 1 gul lök 1 rödlök salt och vitpeppar 1 tsk timjan 1 l köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 lagerblad 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Sallad 1/2 cosmopolitansallad 250 g körsbärstomater Lägg tilliinköpslistan
Och väldigtnyttigt att ta tillvarapå det som finnsi kylskåpet även om det inte är mycket så kan man koka ihop den mest goda och prisvärda gryta som också räcker till många
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.