500 g falukorv. 1500 g falukorv 1 st purjolök liten 200 g cocktailtomater 1 dl hackad dill 3 dl vispgrädde 0. 225°Skiva falukorven och lägg skivorna omlott i en ugnsfast form
Och en ny version av falukorv som man inte kan få för många utav heller. Ugnsbakad falukorv är gott i alla de former, här har jag dock ris i botten på formen och korvskivorna är stekta
1 strimlad purjolök, ca 1 kg potatis, smör till stekning, 350 g falukorv, ca 3 dl gräddmjölk 50/50 (blanda grädde och mjölk), 2-3 msk sötstark senap, salt och vitpeppar malen, 1 ½ tsk pizzakrydda, ca ½ tsk chilipulver, ca 75 g riven ost, 1 knippe hackad persilja. 350 g falukorv
Skiva falukorven och lägg skivorna omlott i en ugnsfast form. 500 g falukorv. 500 g falukorv liten purjolök 200 g cocktailtomater 1 dl hackad dill 3 dl vispgrädde 0
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.