11 kokt potatis ½ burk tonfisk ½ dl yoghurt 1 msk sweet chilisås Salt Peppar Basilika 1 tunnbrödMosa potatisen med tonfisken, yoghurten, chilisåsen och kryddorna
Ät den lite ljumna med smör på. Dela upp den i fyra delar och platta ut dem med en mjölad hand så de blir ca 0,75 cm tjocka. Värm en gjutjärnsstekpanna på medelvärme och stek i torr panna de platta bröden ca 2-3 minuter på varje sida
Smaka av med salt och peppar. Servera gratängen tillsammans med en grönsallad. Sätt ugnen på 200 grader. Koka pastan al dente och låt den rinna av i ett durkslag
Ingredienser Portioner. 4 550 g falukorv 900 g fast potatis 1 gul lök 1 rödlök salt och vitpeppar 1 tsk timjan 1 l köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 lagerblad 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Sallad 1/2 cosmopolitansallad 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Smaka av med salt och servera med ett gott ris. Ris (till servering). Fräs korv, lök, äpple, paprika och curry i olja, några minuter i en vid kastrull eller gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.