Lyxig korvstroganoff med creme fraiche, bacon och dijonsenap
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 1 paket bacon
  • 2 gula lökar
  • 1 röd paprika
  • 800 g falukorv
  • 1,5 dl tomatpuré
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 dl mjölk
  • 1-2 msk hackad persilja
  • salt, peppar, ancho chilipulver, persillade1. Stek bacon i en stekpanna. Låt det svalna och skär det sedan till mindre bitar.
  • 12. Smält smör i en stekpanna och ha ner hackad gul lök. Låt den mjukna och ha sedan ner strimlad röd paprika. Låt steka ytterligare en minut.
  • 13. Skär falukorven till stavar och ha ner i pannan. Låt den få yta och ha sedan ner baconet. Klicka i tomatpuré och dijonsenap. Rör i creme fraiche och mjölk och smaka av med persilja och kryddor. Låt det hela puttra ihop några minuter. Servera med ris, quinoa, couscous eller en sallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.