Toppa sist med baconen. Och hur lätt var det inte att göra. Antingen var jag väldigt hungrig igår eller så var detta extra gott för jag bokstavligen skrapade ur formen
Blanda sötpotatistärningar med färsk timjan, chiliflingor och olivolja på en ugnsplåt. Skaka runt ingredienserna ordentligt så att bitarna blandas med kryddorna
Busenkelt att göra dessutom ochmed få ingredienser. Det här får helt enkelt bli veckans vegetariska. Det fick bli en fylld paprika med quinoa, broccoli och smak av pepparrot, inte dumt alls kan jag intyga
Brysselkål, kokt rakt upp och ner ger inte så mycket smak, men om man steker till dem lite och tillsätter lite spännande smaker så får man något helt annat
Inga förberedelser krävs och inga konstiga ingredienser heller – enkeltoch så gott. Här har ni ett jätteenkelt grundrecept på strimladbiff i sås som smakar precis som på kinarestaurangen, sen kan ni själva lägga till et ni önskar som bambuskott eller champinjoner – om ni vill
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Bryn dom i smör, krydda med salt och peppar. Sätt på medelvärme så att osten smälter. Häll grädde, creme fraiche, vatten, osten, sweet chilisås och grönsaksbuljong i en gryta
Om köttet inte är färdiggrillat som jag gjorde så kan man ju steka det i stekpannan - biffarnaoch låta det svalna något innan man skivar upp det i strimlor och krydda med massor av nymald svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.