Här har jag blandat kycklingmed potatis ochlite olika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm. En väldigt tacksam och enkel middag är såna man gör ”allt-i-ett” och det sköter sig lite själv
Stek kycklingbitarna i lite olja på medelhög värme tills dom är helt genomstekta. Men denna gång tänkte jag att jag skulle ha basilikasmaken i själva chicken nuggetsen direkt, så jag blandade kycklingenmed pesto först, innan paneringen, och det blev ju såååå gott
I denna grytan hade jag i lite kanel som gav grytan en jättegod smak. Smaka dig fram för bästa smak. Lägg dem i grytan och stek tillsammans medkycklingfilén
Stek sedan kycklingoch vitlök tillsammans i lite olja, krydda med salt och peppar. Tillsätt creme fraiche, fond och eventuellt lite vatten att spä ut med
Stek kycklingenoch spara vätskan som sipprar fram efter stekning till lite sås på coucousen. Ett gäng kycklingfiléer som lades i marinad enligt följande
Det känns lite konstigt att det redan är november. Skär kycklingen i bitar och stek dem i en panna. Förra veckan åt vi en pastasallad medsmakav ingefära och chili
Smakaavmed salt, peppar och timjan. Krämig fettuccine medsmakavkyckling, parmesan och timjan,. Hacka purjon fint och låt den fräsa medkycklingen tills den är mjuk
Dagens middag blev lite fredagslyxig. Pressa ner en vitlöksklyfta ochsmakaavmed salt och peppar. Kycklingen stekte jag i stekpannan och kryddade med spiskummin, mortlade korianderfrön och sichuanpeppar samt salt
Stek bullarna jämt bruna i lite kokosolja (med eller utan smak beroende på preferens). Jag bläddrade lite i några av mina vegetariska kokböcker och kom fram till att Mandelbollar med röda linser fick det bli, fast med hasselnötter och gröna linser
Brysselkål, kokt rakt upp och ner ger inte så mycket smak, men om man steker till dem liteoch tillsätter lite spännande smaker så får man något helt annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.