Här är en fiskgratäng jag gör lite då och då. Vi här hemma älskar fisk och vi älskar parmesanost. lite annan smak broccolimos (gott även att blanda båda)
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar avden gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Busenkelt att göra dessutom och med få ingredienser. Det fick bli en fylld paprika med quinoa, broccoli ochsmakav pepparrot, inte dumt alls kan jag intyga
Tillsätt rom och häll upp i glas. Garnera med äpple och kanelstång. 1ingefära, färskriven. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
Blandade ädelost och smör, samt lite av mina frysta örtkryddor Provencal. Har väl snöat in på smör, men det blev jättegott, och man slipper hitta på sås hela tiden
Fördela fyllningen jämt på hela kycklingfilén, och rulla ihop den till en rullad. Den fick bli smaken på fyllningen i mina kycklingrullader till dagens middag
Enav dom bästa smaksättarna jag vet. Smakaav. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Och gillar du inte smakenav rosmarin kan du ta timjan i stället, det passar också jättebra. Om bara några veckor tar min yngsta dotter Erika tandläkarexamen, och då ska det förstås bli lite fest igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.