Linsbullar med mandel och hasselnöt med smak av Asien
Sustainable Living
Sustainable Living
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Linsbullar med mandel och hasselnöt
  • 250 g torkade gröna linser
  • 200 g hasselnötter
  • resterna från en hemgjord mandelmjölk!
  • 3 ekologiska ägg
  • 2 vitlöksklyftor 1 schalottenlök 1-2 msk röd currypasta
  • 1 dl riven ost, vi brukar riva det sista på osten när den börjar ta slut och frysa in så det finns alltid frusen riven ost hos oss.
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 finhackad schalottenlök
  • 1 msk kokosolja
  • 1 burk eller tetra ekologisk kokosmjölk
  • 1/2 ekologisk lime; juice och zest
  • 2 msk röd curry
  • 1 msk sesamolja
  • 1 msk honung
  • 1 dl hönsbuljong
  • 1 msk soya, vi testade Renée Voltaires Shoyu, normalt har vi Tamarin
  • 1/2 dl jordnötssmör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.