Bred ut pesto och fördela spenat, fetaostoch strimlade soltorkadetomater över. Skär rullen i 10-12 delar och lägg dem med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper. 200 g Fetaost. 1 dl SoltorkadeTomater
Se till att smöret inte klumpar med hjälp av en gaffel. Pajskalet blev faktiskt väldigt gott, ibland om man tar bort mycket smör kan pajen förlora sin knaprighet, det gjorde inte detta skal även fast det mesta av smöret var utbytt mot kesella
Servera gärna soppan tillsammansmed glutenfria grissinis, eller varför inte sesamfrallor. Extra effektivt blir lykopenet om tomaterna upphettas, så ät gärna tomatsoppa, ugnsbakade tomater, ugnsbakade körsbärstomatermed mozarella, ketchup (helst utan socker förstås), en smakrik tomat- och paprikaröra och tomatpuré
Blanda dressingen ochsmakaav. Tyvärr har jag inte postat nya recept lika frekvent som förut nu under sommaren, men från ochmed nu hoppas jag kunna hålla samma uppdatering igen
Biffarna fyllda med len mozarellaost, ljuvlig smakav basilika och tomat serverade jag enkelt i krispiga salladsblad med en färgsprakande uppläggning av tomathack, rödlök, kapris och en kall röra på creme fraiche medsoltorkadetomater
Det är busenkelt att göra sin egen pesto, det är det inget snack om, dock är både parmesan och pinjenötter dyra råvaror så vill man göra det lite ekonomiskt för sig (passar bra för en som förbrukar mycket pesto) kan man byta ut dessa ingredienser mot en billigare hårdost med styrka, ex
Igår till middag blev det biffar fyllda medfetaostochsoltorkadetomater. Vid sidan hade jag stekt potatis (skär potatis i tunna mindre skivor och stek i smör tills den får en gyllen färg och krydda med exempelvis salt och peppar), sallad och chillibea men hade gärna velat äta det med ris och tzatziki, får bli nästa gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.