Enchiladasmed squash ochkeso är, för närvarande, min favoriträtt när det gäller tex-mexmat. Vi brukar äta dessa smarriga enchiladasmed lite sallad, paprika, majs, tomat, tacosås, mexikanskt böndipp ochnachochips
Stek köttfärsmed olja och tacokrydda. Servera med feferoni och grönsallad. Lägg i en form – köttfärs, aubergin, keso, tomatsås, köttfärs, aubergin, tomatsås, riven ost
Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar. Servera gärna med en rejäl grönsallad. Blanda ⅔ av osten i köttfärs- och vitkålsröran och häll i formen
Lägg i löken, vitlöken och vitkålen och låt de fräsa med en stund. Lägg till grönsaker, krydda lite annorlunda eller så gör du bara exakt så som receptet säger så får du en enkel och god middag som räcker till många
Krydda med de torra kryddorna och låt fräsa med. Då jag hade både köttfärsoch tortillabröd i frysen och en halv burk salsa i kylen så blev det en perfekt söndagsmiddag
Idag gjorde jag därför en stor gratäng medköttfärsoch vitkål. Nu är det dock dåligt med sån mat för jag har ätit upp allt och det är helt slut på nödlådor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.