Enchiladas med squash och keso
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Enchiladas med squash och keso
  • 4 portioner Matfett till formen
  • 1 pkt (8 stycken) mellanstora tortillabröd
  • 250 g naturell keso
  • 1 ½ dl riven ost, gärna lagrad
  • ½ - 1 msk hackad inlagd jalapeno (ev. mer om du vill ha det starkare)
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • 1 normalstor squash/zucchini (ca 350 - 400 g)
  •  
  • Sås
  • 1 ½ dl vatten
  • ½ grönsaksbuljongtärning
  • 2 msk tacosås
  • ½ - 1 msk hackad inlagd jalapeno (ev. mer om du vill ha det starkare)
  • 1 ½ krm torkad oregano
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • 2 dl crème fraîche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.