Enchiladas med tacokryddad keso, jalapeno och paprika
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Enchiladas med tacokryddad keso, jalapeno och paprika
  • 4 - 5 portioner 8 mellanstora tortillabröd (jag använde vetetortillas från ICA)
  • 1 dl riven ost till gratinering
  • Lite matfett till att smöra formen med
  •  
  • Fyllning
  • 500 g keso
  • 1 dl riven lagrad ost
  • 1 röd paprika
  • 2 msk hackad inlagd jalapeno
  • 1 påse tacokrydda alternativt 3 - 3 ½ msk hemmagjord tacokrydda + 2 krm salt (se här)
  •  
  • Sås
  • 3 dl vatten
  • 2 msk tomatpuré
  • 4 msk tacosås eller salsa (jag använde medelstark tacosås)
  • 2 msk hackad inlagd jalapeno
  • 2 dl crème fraiche (jag tog lätt med 15 % fett)
  • Salt efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.