Den här sagolikt goda linscurryn med blomkål och morötter rörde jag ihop häromdagen. Originalreceptet kommer från en amerikansk matblogg som heter 'Cruelty Free Family' (en kanonbra blogg att besöka om du vill ha tips på goda veganska maträtter
Vilken dag det blev på stranden igår. Helt ljuvligt att få kasta sig i det blå och sen bara lata sig i solstolen, läppja på iskall frappe som jag hade med mig på termos, funkade hur bra som helst, (ett tips om du som jag har svårt för att dricka varmt kaffe på stranden när solen steker), läsa en bra bok och bara njuta av det där att göra absolut ingenting, en underskattad syssla måste jag säga
Jag älskar ljuset i denna bild och värmen i färgen. Min personliga favoritkombination av smaker. Den flammiga bakgrunden är en gammal plåt och bordet är småbitar från vår husrenovering
Det finns få smakkombinationer som kan matcha en syrlig ceviche med just sötpotatis. Den är magisk. När jag först hörde talas om den närmast obligatoriska kombinationen, var jag inte särskilt imponerad
Vet inte om jag någonsin ätit och druckit så mycket gott under en så sammanhängande och lång tid. Egentligen var det helt nya bekantskaper, någon hade träffat någon, men de flesta hade träffat ingen
Nu är jag helt utslagen av all god mat, middagen blev en riktig höjdare och desserten också menden kommer i morgon, idag får du hålla till godo med Surf and Turf, hummer och oxfilé i en riktigt ljuvlig kombination
Kombinationen ägg, sill och avocado är helt enkeltslående och SÅ otroligt gott. Efter en skön långpromenad i solsken och skogsgrönska smakade det super med en härligt fräsch lunch
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.