Vi startade med en klassisk peruansk ceviche på torsk. Vet inte om jag någonsin ätit och druckit så mycket gott under en så sammanhängande och lång tid
Ceviche är ursprungligenen fiskrätt från Peru som görs på färsk fisk som kan varieras (efter utbud eller tycke och smak) och som marineras i en citrussyrlig lag och kryddas med koriander
Så det måste helt enkelt vara något magiskt med denna krämiga rödbets- och chèvregratäng. Antingen tycker man om chèvre (getost) eller så gör man det inte och tycker att den kanske rentav smakar något så vidrigt som kofta
– Jag brukar ta lite rumsvarmt smör så går det lätt in i degen. Man kan inte låta bli att känna sig så litenoch nära naturen ibland, naturens krafter är magiskaoch vi har liksom ingen makt över den
Jag valde att fylla mina wraps med godsaker som sötpotatis, äggröra, hummus och avokado. Tacos går ju att variera i en oändlighet, och ju mer personlig du gör den, desto godare kommer dentroligen också smaka
Så mumsigt ochbarnen slukade dessa. Blanda ihop smör och socker tills det är helt ihop blandat. Förra sommaren så gjorde jag egna cookiesandwichar, glass mellan två kakor
Nu är jag helt utslagen av all god mat, middagen blev en riktig höjdare ochdesserten också menden kommer i morgon, idag får du hålla till godo med Surf and Turf, hummer och oxfilé i en riktigt ljuvlig kombination
Rabarber och quornfilé, låter det som en annorlunda kombination. I originalreceptet har man använt sig av kycklingfiléer men jag testade quornfiléer i det vegetariska alternativet vilket blev mycket lyckat och gott
Kombinationen ägg, sill och avocado är helt enkeltslåendeoch SÅ otroligt gott. Efter en skön långpromenad i solskenoch skogsgrönska smakade det super med en härligt fräsch lunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.