Nu är jag helt utslagen av all god mat, middagen blev en riktig höjdare och desserten också men den kommer i morgon, idag får du hålla till godo med SurfandTurf, hummeroch oxfilé i en riktigt ljuvlig kombination
Putsa och skär köttet i fyra lika stora bitar och krydda med salt och peppar. Låt köttet vila ett par minuter och servera med kräftor, rödvinssås och tryffelpotatispuré
Vänd ner kloköttet i svampemulsionen och lägg blandningen i det friterade brödet. Tillsätt sedan svampoljan droppvis tills emulsionen får en majonäsliknande konsistens
Skala hummernoch ställ hummerköttet kallt. Skär hummerstjärten i jämna skivor. Salt och peppar. Oxfilé med en klick tryffelbernaise och placera köttet från en hummerklo på toppen
Till botten använde jag glutenfria havregryn (havregryn är egentligen naturligt glutenfria men hanteras i fabriker som även producerar produkter med gluten så är man väldigt känslig är det bäst att köpa glutenfria som garanterar att det inte finns spår av gluten) och tahini (sesampasta) för att komma runt användandet av nötter
Vispa ihop grädde, fond och kryddor, blanda med rotfrukter och lök. Skiva rotsaker och lök tunt, skölj inte grönsakerna då det är viktigt att all stärkelse sitter kvar
Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Skiva över lite smör, strö över ett lager västerbotten och krydda med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.