Vet inte om jag någonsin ätit och druckit så mycket gott under en så sammanhängande och lång tid. Det var länge sedan det var så lekande roligt, trevligt, avslappnat och mysigt på samma gång
Inte ett enda utbrott fick jag, vilket är väldigt ovanligt när jag gör något pilligt och tidsödande. Jag gjorde dumplings igår och de blev faktiskt lyckade
Röran av ärtor, vitlök, solroskärnor och god olja passar till pasta, absolut, men kanske särskilt bra att bre på macka eller i vegan-vraps (minska bara mängden olja)
Här kommer en supergod kycklingrätt med en massa nyttiga spenatoch smakrik ricotta ost. Som jag har sagt förut så tycker jag om att göra allt i enoch samma panna och låta det sköta sig självt i ugnenoch detta är en sån här rätt med grönsaker och allt på samma plåt
Ingredienserna - dock skippade jag basilikan och ägget. Jag fick en idé om att göra fylld bläckfisk och fokuserade först på att hitta själva bläckfisken
Blanda ricotta, ägg, grädde och salt i en bunke. Blanda i den rivna osten. Salta och peppra. Toppa den bakade ricottan med tomater, parmaskinka och basilikablad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.