Det här var enenkel och smidig, het kikärtsgryta som blev klar iett nafs. Jag misstänkte att denangivnamängden skulle blilite för mycket för min smak, så jag tillsattelitei taget tills jag var nöjd med styrkan
Nu går det iprincipintein mer imin frys, så nu får kakbaket anstå tills juldagarna är över, och tjocka släktenvarit här, och förhoppningsvisätitordentligt - och blivit ännu tjockare *hihi*
Smaka av med salt, peppar och lite socker. I goda vänners lag skall vi nu rulla oss isillspad, dricka för mycket snaps och kremera ett dött djur tillsolens ära
Men så dök bordet upp på Insta och och jag var tvungen att åka diten snabb sväng och det var precis något sådant jag letat efter till vardagsrummet iettpar år
Förutom att jag kommer bjuda på en hög med vegatariskajulinspirerade recept kommer jag också dela med migkringlitepysseltips och tankar på en grön jul när det gäller självastylingen av julbordet och så klart, som utlovat, kommer i n s t r u k t i o n e r på hur man bygger sitt eget julbord av återvunnet material
Osten du fyller rawiolin med är lika delar pumpa- och hampafrö som mixastillett mjöl. Lägg dem ienmarinad av vitlök, olja, salt och svart pepparcirkaentimme
Blanda salt, socker, vitpeppar och enbärien bunke. Till varmrätt blev det ettgrillspett med lammfilé, oxfilé och fläskfile, tilldetta serverades enklassikbearnaisesås och enkryddig tomatsalsa
Detta var genomHerbalifemen man väljer själv hur mycket produkter från de man vill använda sig av. Det finns mycket olikariktlinjer att följa och jag tror att det gäller att hitta det som passar ensjälv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.