Fick mersmak för Pulled pork efter helgens middag hos vänner i Glommen. Nu kan man ju inte kalla det jag gjorde för Pulled pork utan snarare Pulled wild boar, typ samma samma bara lite bättre
Låt de svalna i formarna på ett galler tills de är helt svala. Den här tårtan är att dö för och enliten bit mättar ävenden omättbara som aldrig tycker något kan bli för mäktigt (läs mig)
Och denförsta riktiga höstkänslan kom, när vi plockade plommonen från vårt plommonträd vid stugan. Jag fick ju en fantastisk Creusette av min sambo i födelsedagspresent och jag vet att jag och min fina franska gryta kommer att ha många roliga upplevelser i höst
Vänd ner detta i äggsmeten (använd en slev, inte en visp). Den här gjorde jag i helgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram enliten stund innan man ska äta den
)Förett tjugotal köttbullar behöver du. Sist jag hittade ett recept så prövade jag det direkt. Jag hackade potatisen istället för att riva denför jag tycker om när man får enliten bit potatis i sin köttbulle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.