Glutenfri, mejerifri, raffinerat sockerfri, utan nötter. Här kommer ett recept på ett riktigt snabbt och enkelt bröd som passar tillhelgens frukostar, mellanmål och kvällsfika – gjort på bovete – & kokosmjöl
Låt svalna en stund i formen och stjälp sedan upp den på ett galler. Blanda mjölmix och bikarbonat och tillsätt det tilläggsmeten växelvis med smörblandningen
Utan tillsatt socker, lowcarb, glutenfri, proteinrikare, fiberrik samt otroligt kalorisnål. Går även att göra LCHF-vänlig (liberal, innehåller morötter) genom att använda hela ägg samt byta ut till fullfet Philadelphia
Ta upp och kavla ut tillen fyrkantig tunn platta direkt på ett bakplåtspapper. Även kungligheter och Nobelpristagare måste väl gå på toaletten emellanåt
Vispa ner samtliga ingredienser i ägg- och sockerblandningen, inklusive smöret. Värm ugnentill 200 grader. Häll smeten i en smord sockerkaksform och grädda i ca 40 minuter. 55 g maizena
egg og sukker til eggedosis, tilsett alt det tørre sammen med kesam,. Sett. Recepten är förståss på norska, om det är något som är oklart är ni välkomna med kommentarer under inlägget, maila till cakingmyday@hotmail
• Vispa ner samtliga ingredienser i ägg- och sockerblandningen, inklusive smöret. Grädda kakan i en rund form och dela den sedan på mitten, fyll med rårörda lingon och täck tårtan med vispad grädde
men iaf så såg jag ett recept på just enmjuk kaka som jag tänkte visa er. Enmjuk kaka till kaffet. grädda och så har man en paj, tårta, mjuk kaka som man kan äta som den är, servera med glass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.