Sjukstugan har haft öppet här hemma även i dag, frun har tagit det väldigt lugnt och inte gjort många knop alls faktiskt, förhoppningsvis hjälper det med lite vila
Nu är det hög tid för en uppdatering i det Mårtenssonska köket, det kan ju inte stå "hej på er denna annandag" i tid och evighet när man kikar in här, vi är ju faktiskt framme vid lillenyårsafton
Tanken var nog att man skulle ha det som tillbehör till grillat(. Men vi tyckte att det lät gott och tänkte testa det som förrätt tillsammans med lite bröd
Det bli mycket mat och bak på bloggen nu. Kalas och jul som nalkas och sen behöver man något extra gott en grå och blåsig novemberlördagskväll som igår då jag beslutade att vi skulle äta en förrätt
Påsken brukar vara förknippad med god mat och dryck. Hade planerat en trerätters middag för några vänner på skärtorsdagenmen de insjuknade tyvärr, så det blev bara vår familj
Jag är ju en sådan där som gärna flätar hår, så varför inte att vackert matbröd. Idag var jag sååå otroligt sugen på att baka ett gott matbröd… en längre tid så har jag varit sugen på att fläta ett bröd
I fredags åt vi en riktigt god förrätt med gravad lax. Blanda crème fraiche, senap, vitlök och salt. Ringla lite av såsen över laxen och strö över pinjekärnor och ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.