Blanda alla ingredienseroch smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri. 1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri
Märkligt nog blir jag alltid sugen på frächsare, grönarejulmatnyförtiden. Här är mitt gröna julbord, en saffransaflafel (inspirerad av förra årets saffranshummus), mengrönkålssalladmed rostad pumpa ochslutligenbloggfavoriten, rödkålssalladmed apelsin, spenatoch granatäpple
Den här härligt matiga salladen finns med i vår julkokbok "Utvalda favoriter från Elsas Julbord". Salladen mår bra av att stå och ”mogna” ett par timmar innan serveringen
Flertalet av julens kryddor lyfter den här linssalladen till oanade höjder. Passar perfekt till resterna från julens kalkon tillsammans meden kall sås gjord på örter, crème fraiche, majonnäs ochenliten klick dijonsenap
Som jag nämnde tidigare har jag dock jobbat medjulreceptoch annat julpysselsen augusti. Grön jul syftar så klart på en vegetarisk julmenäven på färre julklappar, försvarbar konsumtion och återanvändning av julpynt istället för att hela tiden köpa nytt och konsumera utan eftertanke
Blanda alla ingredienseroch smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri. 1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri
Blanda alla ingredienseroch smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri. 1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri
-). Det blir mest fräscha sallader som man står sig länge på och idag blev det inget undantag utan vi åt en grön härlig salladmed färdig grillad kyckling
Ensalladmed räkor och avocado, ljuvligt en härlig sommardag. Känslan av att sitta utomhus och äta, då solen värmer ansiktet, att känna de små vinddragenoch alla ljuvliga ljud som följer med när man är ute
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.