Var dags mat - Pastasallad med skinka, marinerad mozzarella och Sommardressing, 4 portBlandapastanmedtomater, lökoch. Tomater. medostenochvändneripastasalladen. SmakaavmedpepparochblandasedanörtoljanElsas Skafferi
Var dags mat - Kyckling fylld med soltorkade tomater och mozzarella, 4 portLäggpåostochsoltorkadetomater, saltaochpeppra. Vikihopkycklingenoch ”syihop” snittetmedtandpetareellerengrillpinneElsas Skafferi
Var dags mat - Kyckling fylld med soltorkade tomater och mozzarella, 4 portLäggpåostochsoltorkadetomater, saltaochpeppra. Vikihopkycklingenoch ”syihop” snittetmedtandpetareellerengrillpinneElsas Skafferi
Var dags mat - Melonsallad med lufttorkad skinka och mynta, 4 portBlandamelonenmedgurka, citronsaftochörter. Saltaochpeppra. FördelaskinkanöversalladochringlaöverliteolivoljaElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Gurksallad med chili och citron, 4 portSvartpeppar. påcitronsaftocholja, blandavälochsmakasedanavmedpepparoch. LäggienbunkeochströöverElsas Skafferi
Var dags mat - Färsbullar med fetaost, oliver och timjan, 4 portBlandagärnaliteAjvarRelish, färskmyntaochpersiljamedmatlagningsyoghurtförenfrisksås. Blandaallaingrediensertillenjämnsmet, smakaavmedsaltochpepparElsas Skafferi
Var dags mat - Färsspett med Ras el Hanout och Jalapenos, 4 portFormatill ”korvar” och. Serveramedenhärligsalladpåmatvete - receptethittarduhär. Blandafärsenmedvitlök, jalapenosochkryddorElsas Skafferi
Var dags mat - Sallad med rödkål, broccoli och sesamfrö, 4 portmedsaltochpeppar. ¼medelstor. Saltoch. kålensåfintdukan, gärnamedhjälpavenmandolin. dressingavolja, citronsaft, sesamolja, vitlökochhonungElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Färskpotatissallad med pesto och kapris, 4 portBlandamedlök, kaprisochpesto. Saltochpeppar. Smakaavmedsaltochpeppar. SkalaochskivalökentuntElsas Skafferi
Var dags mat - Wraps med kyckling och ”Gröna gudinnan”, 4 portLäggsalladimittenpåvarjetortillabröd. ServeramedextrasåsochservetterJ. Läggpåenrejälklickavsåsen, toppamedskivadlökElsas Skafferi
Var dags (gröna) mat - Ljummen kålsallad med knaperstekt bacon och senapskräm, 4 portistekpannanmedbaconfettet, blandaruntochtillsättnågramatskedarav. StekbaconetriktigthårtochlyftsedanöverdettillentallrikkläddmedElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Färskpotatissallad med pesto och kapris, 4 portBlandamedlök, kaprisochpesto. Saltochpeppar. Smakaavmedsaltochpeppar. SkalaochskivalökentuntElsas Skafferi
Var dags mat - Min bästa SommardressingBlandamajonnäsmedgräddeoch. mat, ellerblandamedkallakoktapotatisartillenkrämigsallad. SmakaavmedsaltochpepparElsas Skafferi
Var dags mat - Kyckling teriyaki med snabbgravad kålsallad, 4 portStrösaltochpepparövertillsammansmedennypachiliflakes. Strimlaochsköljsalladskålen, låtdenrinnaavordentligtElsas Skafferi
Var dags mat - Citronbakad lax med Sauce Verte, 4 port - laxärperfektbjudmatochdenhärrättenkanduserveravarm, kallellerljummen. Läggilaxenmedskinnsidanneråt, saltaochpeppraElsas Skafferi
Var dags mat - Sallad med rödkål, broccoli och sesamfrö, 4 portmedsaltochpeppar. ¼medelstor. Saltoch. kålensåfintdukan, gärnamedhjälpavenmandolin. dressingavolja, citronsaft, sesamolja, vitlökochhonungElsas Skafferi
Var dags mat - Spenat– och fetaostsallad med rostade pumpakärnor, 2 portSköljspenatenochslungadentorrisalladscentrifug. LäggspenatenitvåskålarochfördelarödlökochrivenfetaostöverElsas Skafferi
Var dags mat - Masalakyckling med citronris, 4 portBrynundertidenlök, morotochcurrymedoljaellersmör. Görenmarinadavyoghurt, garammasala, lime, salt, pepparochpressadvitlökElsas Skafferi
Var dags mat - Stekt torsk med gräslökssås, 4 portHällpåvinetochfiskfonden, låtkokanertillshälftenärkvar. Fräsdemtillsammansmedsmör, persiljestjälkarnaochtimjankvistenutanattdettarfärgElsas Skafferi
Var dags mat - Tomat- och morotssoppa med gröna linser, 4 portSmakaavmedsaltochpeppar. Jagmixargrundenochlåtersedanlinsernakokaidenslätasoppan. SaltochpepparElsas Skafferi
Var dags mat - Klassisk Ungersk gulasch 6-8 portBrynlök, vitlökochkumminienvidkastrull. Tillsättstrimladpaprika, paprikapulverochbuljong. BrynköttetiomgångarochläggnerikastrullenElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Krämig citronpasta med curryfrästa kikärtor, 4 portSkedaöverkikärtor, dranågratagmedpepparkvarnenochströgärna. Saltochpeppar. KokauppgräddemedElsas Skafferi
Var dags mat - Lammfärs på spett, 4 portServeraomedelbart. Blandaallaingredienserochtillsättvattnetifallfärsenkännstorr. FormaavlångajärparochstekdemsedantillsdefåttfinfärgElsas Skafferi
Var dags mat - Kyckling teriyaki med snabbgravad vitkålssallad, 4 portStrösaltochpepparövertillsammansmedennypachiliflakes. Strimlaochsköljsalladskålen, låtdenrinnaavordentligtElsas Skafferi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.