Svartpeppar. sida eller använd en grönsakssvarv om du har. Blanda ordentligt och låt sedan stå kallt ca 30 min. Blanda ordentligt och låt sedan stå kallt ca 30 min
Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja med matlagningsyoghurt för en frisk sås. Matilda har just provsmakat färsen och gav betyget4 av 5. 600 gr nöt- eller lammfärs. 1 dl hackade svarta oliver. 600 gr nöt- eller lammfärs. 1 dl hackade svarta oliver
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
Lägg på ost och soltorkade tomater, salta och peppra. 2 msk hackade soltorkade tomater. Ställ in kycklingen i ugnen i 20 min. 2 msk hackade soltorkade tomater
Lägg på ost och soltorkade tomater, salta och peppra. 2 msk hackade soltorkade tomater. Ställ in kycklingen i ugnen i 20 min. 2 msk hackade soltorkade tomater
1 msk spiskummin. Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin5-7min. 1 msk spiskummin. Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin5-7min Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
i stekpannan med baconfettet, blanda runt och tillsätt några matskedar av. kokande vattnet och låt sjuda i 3-4min. 3-4min Häll av i durkslag och häll sedan över
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.