Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 L riven vitkål. 4 stjälkar blekselleri. 1 L riven vitkål. 4 stjälkar blekselleri
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 L riven vitkål. 4 stjälkar blekselleri. 1 L riven vitkål. 4 stjälkar blekselleri
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 L riven vitkål. 4 stjälkar blekselleri. 1 L riven vitkål. 4 stjälkar blekselleri
Jag ska snart kolla in Anne Lundberg och Paul Svensson på SVT men först - recept på den här Ottolenghisalladenmed päron och pecorino som vi faktiskt åt för första gången på nyårsafton förra året
Jag ville hitta på en ny sallad till kvällens middag och den här blev det. Tranbären tänkte jag strö över köttet ett tag men de hamnade till slut i salladen
Fördela det knapriga brödet, ruccolasalladen, gurka, rödlök och grönmögelost på tallrikar. Pensla brödskivorna med lite olivolja och strö över parmesanost
Här tillsammans med älgenBlanda lika delar finstrimlad vitkål, tunt skivad bleksellerioch riven rödbeta med pressad citron flytande honung olivolja salt och peppar
Saker som får din sallad att bli en rolig middag. Blandad sallad i bottenLite finstrimlad fänkåltunt skivat päronnågra körsbärstomaterngn form av lök+lätt kokadesockerärtormorot i bitar+rostade valnötterbit halloumi+Dressing för 2 pers
Blanda crème fraîche med riven parmesan och servera som dressing till salladen. Skölj romansalladenoch rucolan, slunga den i en ren kökshandduk och lägg den i en skål
Jag åt den med falafel till (recept från frikadell för några dagar sedan)2 port. 1 päron6 cocktail tomater1/4 rödlökblandad sallad3 dl bulgur eller råris (kokt)1/3 fetaen bit zuccini10 kalamataoliver+dressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.