Från början ska alla ventiler i röken vara fullt öppna för att få upp temperaturen till lagom nivå. I det här fallet ska temperaturen upp i hela 87 grader, vilket gör att man bara behöver peta på det med en gaffel för att det ska falla sönder på ett snyggt och prydligt sätt
Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Vik över den andra halvan och tryck ihop kanten med en gaffel. Bloggen är ju ett jobb för mig också. Häll över mjölkblandningen över jästen och rör om till jästen har lösts upp
I skrivande stund befinner jag mig i Stockholm på jobbresa. Den påminner om en tarte tartin, den bakas med äpplena i botten av bakformen och så hälls smeten på uppepå äpplena
Den andra varianten fick även dem dadlar som bas, men istället för kokos blev det pumpafrön. Smaksättningen på dessa blev även här kakao, men jag rullade hälften i lingonpulver och den andra hälften i blåbärspulver, så dessa bollar fick även smak av det
Som många andra så prejar man inför oxveckorna. Det för att få bort de skyddsämnen nötter och frön har nattligt för att skydda sig från att bli uppätna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.