Lägg de väl avrunna ananashalvornaoch cocktailbären i formen. Stjälp uppkakanoch låt den svalna. Blanda ner mjöl och bakpulver i skålen och rör till sist ner det smälta avsvalnade smöret
Först smält smör sedan råsockret, potatismjölet och till sist plommonklyftorna. 18 st plommon Urkärnade och skurna i klyftor. 1Vispa smör och socker, tillsätt ett ägg i taget och vispa. 1Tillsätt de torra ingredienserna och vispa till slät smet. 1Låt svalna något innan kakan stjälps uppoch serveras med botten upp. 1Servera med en klick lättvispad grädde
Använd en muffinsplåt och smörj den med smör eller använd muffinsformar. Tänkte egentligen att de här skulle sparas till kalaset men sonen ville ju inte ha några ananasmuffins så de fick åka med till jobbet istället
Vispa smör och socker med elvisp till en jämn smet. Lägg en ananasring i mitten och dela de andra ringarna och lägg på så många det får plats i sirapen i botten av formen
Rör om så att jästen löses upp. Kärna ur dadlarna och rör ner i en kastrull. Rör ner smöret. Det är en vanlig kaka i mellanöstern som man äter till Eid och till vardags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.