Först smält smör sedan råsockret, potatismjölet och till sist plommonklyftorna. 18 st plommon Urkärnade och skurna i klyftor. 1Vispa smör och socker, tillsätt ett ägg i taget och vispa. 1Tillsätt de torra ingredienserna och vispa till slät smet. 1Låt svalna något innan kakan stjälps uppoch serveras med botten upp
Det mönster du lägger här kommer att vara toppen på kakan när du vänder upp den ur formen. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljpulver och rör ned i smeten tillsammans med mjölken
Rör om så att jästen löses upp. Kärna ur dadlarna och rör ner i en kastrull. Rör ner smöret. Det är en vanlig kaka i mellanöstern som man äter till Eid och till vardags
Innan du ställer in burken i frysen så skär du upp dem till fyrkanter. Klicka ner jordnötssmöret i en bunke och fyll på med solrosfrön och även din kakao
Jag har firat min födelsedag nu i dagarna och då bjöd jag på den här kakan. Nyp ihop alla ingredienser till smuldegen i en bunke och ställ den sedan kallt så länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.