Gröp försiktigt ut äggulan med en tesked och lägg i en skål. Skala äggen och dela dem på längden. Mosa äggulorna tillsammans med crème fraiche och senap
Snåla inte med chilin, det finns en anledning till att det kallas djävulsägg. Jag fortsätter med mitt frukosttema, och idag har jag landat på ett av mina absoluta favoritrecept
Dessutom delar vi med oss det busenkla (och snabba, och nyttiga…) receptet på chips av grönkål. Riv bladen och fördela dessa över en plåt med bakplåtspapper eller annan form där bladen inte kan fastna
Vill du ha lite extra sting och hetta i dina djävulsägg. Jag gjorde en majssoppa med räkor till oss till lunch (recept kommer), och nu har vi ganska nyligen ätit ägg till mellanmål
rostad grönkålmed kikärter, bulgur och tzatsiki. GRÖNKÅLSPLÅTMED BULGUR OCH ROSTADE KIKÄRTER. Blanda ihop rapsoljan med pressade vitlöksklyftor samt nån tesked persilja samt chiliflakes efter smaklökarnas djärvhet
Jag har faktiskt de senaste månaderna börjat äta alltmer knäckebröd och rågbröd och förutom favoritpåläggen avokado och skivat ägg så är det fantastiskt trevligt med en god röra
Djävulsägg, eller deviled eggs som de heter på engelska, är hårdkokta ägg som man delat på hälften och blandat gulan med ingredienser som majonnäs, senap och ofta ett hett inslag som chili, jalapenos eller sambal oelek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.