”Deviled Eggs” ägghalvor
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 ägg, kalla, hårdkokta
  • 11,5 msk majonnäs
  • 12 msk crème fraiche
  • 11 msk dijonsenap
  • 1 ca 0,5 tsk starkt paprikapulver
  • 1 tabasco efter tyckte och smak
  • 1 salt
  • 1 svartpeppar
  • 10,5 ask smörgåskrasse
  • 18 ägg, kalla, hårdkokta 1,5 msk majonnäs 2 msk crème fraiche 1 msk dijonsenap ca 0,5 tsk starkt paprikapulver tabasco efter tyckte och smak salt svartpeppar 0,5 ask smörgåskrasseSkala hårdkokta ägg, dela dem på hälften och ta ut äggulorna.  Mosa äggulorna grovt med en gaffel. Tillsätt resten av ingredienserna och smaka av med salt, svartpeppar och tabasco.  Fyll hålrummet i äggvitorna med röran, toppa ägghalvorna med grovhackad krasse.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.