18 ägg,
kalla, hårdkokta 1,5 msk majonnäs 2 msk crème fraiche 1 msk dijonsenap ca 0,5 tsk starkt paprikapulver tabasco efter tyckte och smak salt svartpeppar 0,5 ask smörgåskrasseSkala hårdkokta ägg, dela dem på hälften och ta ut äggulorna. Mosa äggulorna grovt med en gaffel. Tillsätt resten av ingredienserna och smaka av med salt, svartpeppar och tabasco. Fyll hålrummet i äggvitorna med röran, toppa ägghalvorna med grovhackad krasse.
Ett recept som jag har tagit fram specifikt för kursen är dessa ägghalvor med senapsröra. Skeda upp fyllningen i ägghalvorna och garnera med färsk dill
Fyll ägghalvorna med röran och garnera med chili. Lördag min vän, lördag. Jag fortsätter med mitt frukosttema, och idag har jag landat på ett av mina absoluta favoritrecept
Djävulsägg, eller fyllda ägghalvor, kan piffa upp vilken regnig fredag som helst. Spritsa ut röran i de tomma ägghalvorna och garnera med finhackad grönkål
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 8 ägg Oströra 1/2 liten rödlök 1/2 citron 1 msk dill 2 dl handskalade räkor i lake 1 dl riven lagrad ost 3 msk crème fraiche 3 msk majonnäs salt och svartpeppar Till garnering mâchesallad eller dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.