Skär bort lite av topp och botten samt ev. Slå över lagen och blanda runt. Lägg över i en glasburk eller plastburk och tryck ner fänkålen så lagen täcker
Matjessill i bitar, kokt potatisoch kokta ägghalvor. Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
Fördela potatis, lax, rödlök och ägg på tallrikar. Toppa med gräddfil, gräslök och dill. Fortsätt värma under omrörning tills den har en gyllenbrun färg och nötig doft
Skeda över bryntsmöroch toppa med en dillkvist. Om du har torskrygg med skinn lägger du ner torsken med skinnsidan ner och öser sedan ovansidan medsmör tills torsken är klar - den ska ha en liten kärna i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.