Picklade och fyllda djävulsägg
Världensbästa matblogg
Världensbästa matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 5 dl vatten
  • 0,5 dl socker
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 1 st färsk rödbeta
  • 1 tsk salt
  • 6-8 ägg Koka upp vatten, salt, socker och vinäger. Tillsätt 1 st rödbeta halverad och sjud lagen i 10 minuter Låt svalna och häll upp på en burk med lock. Koka äggen tills de är hårdkokta. Låt äggen svalna. Skala och se till att det inte finns någon bit skal kvar. Lägg äggen i lagen och låt stå över natten
  • 2 dl majonäs
  • 2 tsk sardellpasta
  • 1 dl blandade hackade örter
  • 1-2 st hackade röda chilis (beroende på hur het man önskar röran)
  • De hårdkokta äggulorna från alla äggen
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 2 st äggulor
  • 2 dl rapsolja
  • 1 tsk dijonsenap (rågad)
  • S/p

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.