Jag känner att detta kommer att bli sommarens favoritdessert. Börja sen om med ett lager bananbröd, dulcedeleche sås, karamelliseradebananeroch avsluta med mascarponekräm
Vänd ner mjölet och rör försiktigt tills det inte finns några klumpar (i min Ankarsrum gör jag detta på lägsta hastighet på vispen men tycker inte en vanlig elvisp går att köra sakta tillräckligt för att göra så utan gör det då med en slickepott)
Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till strandenoch jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
Med apelsinbottnar ochdulcedeleche. Fortsätt med ytterligare en fjärdedeloch rör sedan ner resten. Rör försiktigt ner ungefär en fjärdedel av äggvitorna i smeten för att lätta upp smeten innan du fortsätter med resten av äggvitan – då stannar luften kvar i äggvitorna
Senast idag levererade vi ett lass medDulcedeLeche Ice Cream till Gelatiamo i Malmö, nästa vecka ska vi passa på att leverera och äta glass hos Ölands Choklad och tidigare i veckan gick ett stort lass över sundet till Manolo Is
Det är snart mazarinens dagen och vi lyfta den upp med choklad ochDulcedeLeche. Vi planerade vad som skulle bakas inför en fotosession med Kristina och Arash
Så, varför denna långa utläggning om olika typer av frusna desserter, jo, Malin på Sugar coated har överträffat sig själv med en Dulcedelecheoch valnöts parfait
Dessert förväntar man sig mer eller mindre när man kommer hem till mig men jag tänkte att jag skulle överraska och bjuda på tårta aftersom han fyller år nu på söndag
Sugna på att baka något gott till lördagsfikat idag eller kanske till dessert ikväll. Då kan jag rekommenderadenna otroligt smaskiga brownie med kolafyllning och chokladfudgeglasyr
Dulcedeleche heter resultatet man får om man kokar en konservburk medkondenserad mjölk i två timmar och har ni inte gjort det än så är det baske oss dags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.