Jag älskar Dulcedelecheoch småkakor är så gott trots trots det missar jag ofta de små godingarna. Jag har klurat ett tag på det här receptet, ville göra småkakor och ta dem till nästa nivå och jag tycker jag lyckades riktigt bra om jag får säga det själv
Smält smöret ochchokladen tillsammans. Smält chokladoch ringla över pajen före servering. Då och då så bakar jag & när jag väl gör det så blir det nästan alltid något riktigt kladdigt med mängder av kalorier och förra veckan så avvek jag inte från mina tidigare verk
För ett tag sen bakade jag egna mazariner med smak av chokladoch kaffe. Dom var väldigt uppskattade av dom som smakadeoch var inte speciellt svåra att göra
häll i choklad, rör om och låt smälta. Riv eller hacka chokladen. Gröp ur vaniljstången till den vita pannacottan och tillsätt i en kastrull ihopa med grädden
Hon har använt sig av DulcedeLeche Classic i sin Glass med krossad chokladochdulcedeleche. Häll ner den rivna chokladenoch låt den blandas samman ordentligt
Blanda smöret med de andra ingredienserna i en matberedare och arbeta ihop till en en smidig deg. Tillsätt äggen ett i taget och blanda till en jämn smet
Ni slipper kladda och använda fingrarna ochchokladen lägger sig jämt över smörkrämen. Strax innan det är dags att ta ut biskvierna ur kylen, börja då att smälta chokladen över ett vattenbad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.